Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

06/06/2024 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

06 Haziran 2024

06/06/2024 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

Mithatpaşa Mahallesi Sakinlerinden,Tahsin ve Yeter Demir’in oğlu,Bayram,Nurcan ve Şencan’ın kardeşi, Gizem, Melis ve Görkem’in amcası,Recep Horozoğlu’nun eniştesi,Selin ve Yağız Demir’in babaları,Züleyha Demir’in eşi,Acılık esnaflarından AYHAN DEMİR vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün saat 11:00’ de evinin önünde alınacak helallik ardından Beycuma Karadere Köyü Arslan oğlu mahallesi camiinde kılınacak öğle namazıardından aynı yerde defnedilecektir. Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı AYHAN DEMİR’eAllah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Terakki Mahallesi sakinlerinden ,Şener Kale’nin eşi , Sefer , Erol , Burcu , ve Vural Emre Kale’nin annesi , Şerife KALE vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Terakki Aslansuyu Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından aynı yerde defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Şerife Kale’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Çaydamar Mahallesi sakinlerinden ,Merhum İsmet ve Latife Sarıgül’ün oğlu ,Cengiz Sarıgül’ün kardeşi ,Songül Sarıgül’ün eşi ,Hakan Sarıgül vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Çaydamar İnamiye camiinde kılınacak ikindi namazı ardından Kırat Mezarlığına defnedilecektir. Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Hakan Sarıgül’eAllah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.